DANCAHOLIC maakt de passie die we samen voor dans hebben persoonlijk. We hebben altijd onze eigen route gevolgd, met een persoonlijke en individualistische benadering van studenten en steeds weer veranderende trends en innovaties..

Elke verandering en verbetering die we doormaken is bedoeld om een zo comfortabel mogelijke omgeving te creƫren, vrij van stereotypes, beperkingen en limitaties. Dit alles zorgt ervoor dat onze studenten genieten van hun leerproces en ze nieuwe grenzen verkennen.

De locatie en het algemene concept van de school blijft hetzelfde. We werken echter aan het uitbreiden van de verschillende cursussen en nieuwe mogelijkheden qua planning. Dit alles zodat iedereen zijn passie kan vinden en de mogelijkheid heeft om te leren, zich te ontwikkelen en vooruitgang te boeken op het gebied van sport en dans.

We nodigen jou, je familie en vrienden uit om deze nieuwe ervaring te ontdekken, en om te ervaren wat er mogelijk is als je luistert naar je lichaam en ziel. Als je een nieuwe verslaving nodig hebt, is dit de juiste!